luni, 24 octombrie 2011

Pierduta pentru eternitate...


O sa pun aceasi intrebare des intalnita...
Ce este iubirea? Ce inseamna sa visezi, sa crezi, sa speri? Ce inseamna sa te gandesti in fiecare clipa la acel zambet placut, acei ochi patrunzatori, acea privire de care te-ai indragostit prima oara...acel glas cristalin. Ce inseamna sa simti? Fiecare dintre noi a simtit mereu anumite lucruri, frica, iubire, ura, tristete, fericire...si multe altele, atunci...cum e sa nu simti nimic? E sfasietor!
Nu simt nimic, nu vad nimic, doar un spatiu gol...sunt pierduta in singuratatea. Mi-e frica, desi as mai vrea inca o data sa ma scald in tot ce inseamna iubire, sa ma innec in suferinta, sa ma ridic sperand, sa visez departe si sa ma invelesc in fericire. Pentru ca...atunci simt, traiesc. Atunci e bine, e rau, atunci simt caldura sufletului sau langa al meu. Pentru ca fara dragoste...si trandafirul se oflileste.

9 comentarii:

  1. Cu totii cautam caldura altor suflete in frigul singuratatii... trebuie sa iti dai voie sa visezi, sa crezi, sa speri si sa simti si apoi totul vine de la sine.

    Multumesc pentru locul din blogroll :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De cele mai multe ori...caldura acelor suflete te face sa visezi si sa crezi, tu doar speri...

    Si n-ai pentru ce ^^
    Defapt...e dupa ultima postare, nu stiu cum sa fac sa fie cum vreau eu, dar daca ar fi dupa mine ai sta acolo. :]

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, caldura te face sa visezi, dar exista posibilitatea ca tu sa nu vrei sa o lasi... sau sa nu iti mai permiti tie insuti sa visezi...

    Probabil am ajuns acolo pentru ca am si scris, ar trebui sa scriu mai des :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm...de aici nuprea am inteles, ori e prea tarziu sa pot intelege ceva.

    Hm...ia-ti timpul necesar pentru a scrie, un lucru bun necesita timp si rabdare. Nu zic ca n-ar iesi ceva bun si asa...in fine.
    Scuze de repetare la "necesita".

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca te-ar impinge cineva sau ceva spre visare, poate ai refuza sa visezi. Din cauza dezamagirilor, a amintirilor inca vii sau a sentimentelor tale. Asta voiam sa spun, ca trebuie sa fii dispusa sa faci acele lucruri.

    Da, un lucru bun necesita timp si rabdare, m-am convins de mult. De aceea dureaza sa gasesc un subiect bun :)

    Si stai linistita, nu iti pune la indoiala capacitatea de a intelege, mai degraba eu nu stiu sa ma exprim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sti sa te exprimi. Trebuia sa inteleg. Si ai perfecta dreptate, poti refuza sa visezi din cauza dezamagirilor, a fricii...asa cum fac eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. In viata nu poti fugi la nesfarsit de obiectul temerilor tale, fie ca te temi de o persoana, fie ca te temi de un animal, o insecta, o planta, fie ca te temi de un obiect, fie ca te temi de un vis, o idee, un concept sau un sentiment. Candva te vei confrunta cu acele lucruri. Si ce vei face? Vei lasa frica sa te controleze? Sau iti vei controla tu frica?

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa postare si adevarata. Astept si alte postari:)

    RăspundețiȘtergere
  9. iubirea este cel mai frumos sentiment cunoscut de om. e cea care da valoare vietii.

    RăspundețiȘtergere