vineri, 20 iulie 2012

Starving for your love.

 Tot trupul meu este însetat de atingerea ta, ochii mei mărunţi şi melancolici îţi caută privirea, buzele mele tremurânde îţi şoptesc numele căutându-le pe ale tale, mâinile mele se întind spre a te lua în braţe, auzul meu îţi caută strigarea spre a veni la tine, sufletul meu îţi caută fiinţa, fiinţa mea o doreşte pe a ta.
Dacă ar fi să mă dau pe mâna cuiva, m-aş da în grija-ţi. Îţi cunosc blândeţea, căldura, afecţiunea... dragostea la fel de bine precum îţi cunosc răceala, indiferenţa si nepăsarea. Nu pretind că te ştiu întru totul, pretind că vreau să mă dăruiesc ţie la fel cum ploaia s-a dăruit toamnei. Aş vrea să trăiesc doar pentru a te face împlinit.. doar pentru a sta cu tine şi a te privi, pentru a-ţi sorbi fiecare gest obişnuit, doar pentru a te iubi.
Aş vrea... dar nu pot. Tot ceea ce simt s-a rezumat la dorinţă, s-a prefacut în vise ce au devenit iluzii, iar iluziile s-au destrămat încetul cu încetul.



[ Da, nimic din ce am scris nu are rost acum. Totul este in van. Sunt cuvinte fara scop, fara rost. Sentimente ce se vor pierde.. incetul cu incetul. O neinsemnatate. Chiar as fi vrut sa fie altfel... ]

7 comentarii: